Over ons

De familie Hagting heet u van harte welkom op Camping De Loeks in Enschede, een camping in de provincie Overijssel, en we willen u graag als gast verwelkomen op onze camping.

De camping is gelegen buiten de stad Enschede op het mooie Twentse platteland.  Het centrum van Enschede is op 5 kilometer fietsafstand. Er zijn 35 ruime kampeerplaatsen beschikbaar en het maakt niet uit of u nu voor een paar dagen of een paar weken wilt kamperen, wij zullen er voor zorgen dat u een heerlijke ontspannen verblijf zult hebben op onze camping.

Kamperen op camping De Loeks in Enschede is kamperen op een rustige camping welke gelegen is in een schitterende omgeving vol afwisseling van bossen, heide, weilanden en prachtige natuur.

U komt hier alles tegen! De kampeerplaatsen zijn allemaal erg ruim en u kunt kiezen uit een schaduwplek onder de hele oude eiken of een mooie zonnige plek. De keuze is aan u. Mocht u met de camper willen komen dan zijn hier aparte verharde plaatsen voor aangelegd.

De sanitaire voorzieningen op Camping De Loeks in Enschede zijn uitstekend te noemen. De 8 aanwezige toiletten, 4 douches en privé wascabines worden dagelijks door ons schoongemaakt.

U vindt deze voorzieningen in een apart gebouw op het terrein. De familie Hagting is altijd bereid om u informatie te geven over de diverse activiteiten in de omgeving. Want dat u zich hier kunt vermaken dat is wel duidelijk. Het hele mooie landschap nodigt u uit om in te verblijven.
Share our website